x

Cyndi Lauper aflyser

Cyndi Lauper aflyser

Der var lagt op til en aften med klassikere som "True Colors", "Time After Time" og "Girls Just Want to Have Fun", da det blev annonceret, at Cyndi Lauper i juni måned ville lægge vejen forbi Århus. Men sangerinden har nu via sit agentur meddelt, at hun har valgt at aflyse hele sin Europa-turné, og dermed er koncerten på Train i Århus 30. juni altså også aflyst.

I begrundelsen for aflysningen fremgår det, at Lauper har valgt at bruge sin tid på tv og filmoptagelser i stedet for at give koncerter, hvilket altså betyder at der ikke bliver en dansk koncert med sangerinden i denne omgang. Lauper har allerede medvirket i en lang række serier og film, mest prominent i "Mad About You" midt i 90'erne og senest i serien "30 Rock", hvor hun optrådte i en parodi på "We Are The World" sammen med Elvis Costello, Sheryl Crow, Mary J. Blige, Wyclef Jean, Beastie Boys og Adam Levine fra Maroon 5.

Det vides dog ikke, hvilke projekter det er, Cyndi Lauper har kastet sig over, men konsekvensen er i hvert fald, at koncerten 30. juni er aflyst.

Billetter refunderes, hvor de er købt.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA