x

Rock Band trækker stikket ud

Rock Band trækker stikket ud

MTV lancerede i 1989 serien "MTV Unplugged", hvor kendte bands spillede akustiske versioner af deres materiale. Udtrykket Unplugged er efterfølgende blevet synonymt med at spille akustisk, men når spillet "Rock Band: Unplugged" til juni lanceres, får udtrykket en ny betydning.

Det er Harmonix, der i samarbejde med MTV Games nu lancerer "Rock Band Unplugged", hvor man kan spille hele 41 sange. Spillet lanceres eksklusivt til PSP og indeholder ni sange, der er skabt specifikt til det kommede spil. Der refereres med titlen ikke til akustisk musik, men derimod at man ikke skal koble instrumenter til sin PSP, men i stedet skal spille direkte på det håndholdte apparat.

Der er sange fra Pearl Jam, Alice In Chains og Nirvana, der sjovt nok alle har givet fortrinlige Unplugged-koncerter, blandet med bidrag fra Nine Inch Nails, Judas Priest og så en lidt overraskende tilføjelse af Jackson 5. Derudover er der også materiale fra Soundgarden, Audioslave, Dead Kennedys, Motörhead, Queens Of The Stone Age og System Of A Down, og spillet udsendes 9. juni.

[Rettelse] Vi gav i en tidligere udgave af denne artikel udtryk for, at spillet ville indeholde akustisk materiale fra MTV's Unplugged-serie. Det viser sig nu ikke at være tilfældet. Vi beklager fejlen.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA