x

Machine Head aflyser på grund af Limp Bizkit

Machine Head aflyser på grund af Limp Bizkit

Machine Head er et af mange bands, der deltager i den omrejsende Sonisphere Festival, hvor Metallica er hovednavn. Men bandet dukker ikke op til koncerten i Knebworth, England 2. august, fordi Limp Bizkit nu er blevet tilføjet festivalens program.

I en pressemeddelelse fra bandet fremgår det, at de var blevet lovet en plads som aftenens tredjesidste band (inden Nine Inch Nails og Metallica), og at det var den plads, der var blevet reklameret med på festivalens plakater, og som de selv havde oplyst deres fans.

Men da arrangørerne pludselig fik mulighed for at booke det gendannede Limp Bizkit, gjorde de det og gav dem derefter Machine Heads plads, så bandet i stedet skulle spille fjerdesidst - og altså lige inden Limp Bizkit. Det faldt ikke i god jord hos bandet, der havde sagt nej tak til at spille til den engelske Download Festival for at kunne komme med til Knebworth.

Bandet fortæller, at de efterfølgende har brugt mere end en uge på at få styr på situationen, men uden at kunne finde en fornuftig løsning:

"Så vi har beklageligvis ikke andet valg end at aflyse koncerten i stedet for at acceptere den disrespekt og ydmygelse leveret af en promotor, der ikke respekterede vores aftale. Selvom vi ved at vores fans vil være rasende over denne situation - hvilket vi også er, ud over enhver grænse - stoler vi på, at I vil forstå vores situation, og vi opfordrer til, at I vil gøre jeres mening om dette hørt så højt og tydeligt som muligt".

Ikke overraskende har arrangørerne en anden udlægning af situationen. De hævder at have brugt to uger på at genforhandle aftalen med bandet, hvor de tilbød flere penge, mere spilletid og en placering på en anden scene, så de kunne spille efter Limp Bizkit og før Nine Inch Nails. Men alt dette havde alligevel ikke været nok til at få Machine Head til at droppe deres afbud.

Trods aflysningen spiller Machine Head dog til de øvrige Sonisphere-arrangementer, og herhjemme kan de opleves på Train i Århus 27. juli.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA