x

A Kid Hereafter holder pause

A Kid Hereafter holder pause

Frederik Thaae har mange jern i ilden med blandt andet bandet The Grinding Light, med filmmusik og med en nyudnævnelse som bykomponist i Roskilde Kommune. Det efterlader ikke meget tid til bandet A Kid Hereafter, som derfor holder pause over vinteren, men dog spiller en gratiskoncert inden til Kulturnatten i Københavns hovedbibliotek den 9. oktober.

Pausen betyder imidlertid ikke, at musikeren og sangeren Frederik Thaae skruer ned for blusset. Han vil de kommende måneder indspille med sit andet band The Grinding Light, der tidligere på året vandt en Danish Music Award for "Årets Danske Hardrock Udgivelse". Derudover har Thaae været i gang med musikken til den kontroversielle juleserie "H*A*S*H", som alligevel ikke bliver vist på DR.

Sidst, men ikke mindst er Frederik Thaae netop blevet udnævnt som Danmarks første bykomponist og skal repræsentere Roskilde og udvikle sig indenfor rammerne af byen. I den forbindelse udtaler Juliana Hodkinson, der formand for Statens Kunstfonds Tonekunstudvalg, på Kunst.dk:

"Frederik Thaae kan bidrage til Roskilde Kommunes høje musikambitioner ved at bygge broer mellem de mange store og små aktører i området. Han har ikke bare et tværgående virke, der kan forbinde forskellige musikgenrer og koncertformer, men igennem sin legesyge iver og sit alsidige produktionsværktøj, evner han at gøre nærmest alle elementer fra musiklivet til sine musikalske byggeklodser. Frederik Thaae kan give Roskilde nye vigtige kunstneriske indsprøjtninger, der vender op og ned på de kendte strukturer - både overordnet og helt inde i musikken."

Den nye udnævnelse og de andre løbende projekter tager tiden fra Frederik Thaae, der holder pause med bandet A Kid Hereafter. Det betyder, at der er mere grund til at høre gruppen inden deres pause til Kulturnatten den 9. oktober, som tilmed er en gratiskoncert.

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA