x

Roskilde Festival efterlyser bandønsker

Roskilde Festival efterlyser bandønsker

Festivalgængerne har endnu en gang mulighed for at have indflydelse på, hvilke navne der kommer til at stå foran de titusinder publikummer på Dyrskuepladsen. Roskilde Festival beder igen i år folk om at skrive bandønsker til næste års fødselsdag til dem i oktober måned.

Traditionen tro bliver Roskilde Festivals musikprogram skabt i forhold til, hvad folk har ønsket på festivalens hjemmeside. Festivalen søger både bandønsker i oktober og i januar måned, så folkene bag har god tid til at blive inspirerede af festivalgængernes egne ønsker. Ifølge Roskilde Festivals egen pressemeddelelse, er det med at være så tidligt ude som muligt: "Når vi kender dine ønsker tidligt, har vi desto længere tid at reagere på dem."

Man får mulighed for at give fem bud på de bands, man helst så på Roskilde Festival næste år, hvis man vel at mærke har lavet en brugerprofil på festivalens hjemmeside. Derudover understreger Roskilde Festival, at man bør checke, at de valgte band- eller kunstnernavne er stavet korrekt, da det har indflydelse på optællingen, som de foretager.

Roskilde Festival gør dermed et stort stykke arbejde for at lade publikum komme til orde, når det gælder musikken, og pointerer at ønsker bliver opfyldt hvert år. Man kan give sine bud ved at gå ind på festivalens hjemmeside og afgive sine stemmer til navnene på næste års plakat.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA