x

Amy Winehouse klar med nyt udspil næste år

Amy Winehouse klar med nyt udspil næste år

Amy Winehouses sidste udspil "Back To Black" har solgt mere end ti millioner eksemplarer og gav hende fem Grammy-priser, så der er noget at leve op til på den næste udgivelse. Det lover nu godt indtil videre. Både en af direktørerne for pladeselskabet Island Records, som skal udgive pladen, og ejeren Universal Music Groups direktør er begejstrede for hvad de har hørt indtil videre.

"Jeg har hørt et par demoer, og de slog mig fuldstændigt i gulvet. Forhåbentlig er vi klar med hendes nye album næste år", siger direktør for Island Records, Darcus Beese til BBC.

Sangerinden har haft rigeligt at slås med siden udgivelsen af "Back To Black". Stofmisbrug og dårligt helbred har sat en effektiv stopper for et comeback i maj i år, men det ser ud til, at hun har kunnet bruge modgangen til noget fornuftigt. Darcus Beese siger, at de sange, der er lavet til pladen indtil nu, er skrevet i raseri, så fans kan formentlig vente sig mere af samme skuffe som albummet "Back To Black". Det nye album hjælpes på vej af producer Salaam Remi, der også producerede "Back To Black", og han har både bistået med sangskrivning og indspildning af de nye demoer.

Winehouse slår allerede et smut omkring tv-skærmene i weekenden. Hun skal synge på den engelske udgave af "Vild Med Dans" med sin guddatter, trettenårige Dionne Bromfield, som også er den første, der er kommet under kontrakt i Winehouses eget pladeselskab Lioness. Det tyder i hvert fald på, at der er gang i sagerne hos Winehouse, så man kan godt tillade sig at glæde sig til en ny udgivelse fra hendes side til næste år.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA