x

Midtfyns Festival bliver mere folkelig

Midtfyns Festival bliver mere folkelig

Rettighederne til Midtfyns Festival er netop blevet solgt til Knud Bjerre, manden bag Skive Beach Party, og den nye ejer vil justere festivalens profil for at rette op på de seneste års skuffende billetsalg.

– Det er et definitionsspørgsmål, om billetsalget til Midtfyns Festival har svigtet. Men billetindtægterne og udgiftsniveauet har i hvert fald ikke hængt sammen i de seneste år, så det er helt sikkert, at festivalen skal skæres lidt til, siger Knud Bjerre.

Efter festivalen i 2003 var der – blandt andet i GAFFA – en del kritik af festivalens musikprofil, der blev beskyldt for at ramme ved siden af festivalens primære målgruppe, der lå mellem 15 og 25 år. Knud Bjerre mener at denne kritik til dels var berrettiget.

– Der har været en række hovednavne, som faldt ved siden af målgruppen. I år vil vi udvide festivalens primære målgruppe, så den går op til 35 år, det er der intet i vejen for. Og samtidig vil vi satse på at få flere af de folkelige artister med – nogle af dem henvender sig jo både til de helt unge og de lidt ældre, siger Knud Bjerre.

Allerede i dag offentliggøres den første håndfuld navne til 2004-udgaven af Midfyns Festival, og det kan du naturligvis læse mere om her på GAFFA.dk.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA