x

Nyt album med Stone Temple Pilots i støbeskeen

Nyt album med Stone Temple Pilots i støbeskeen

Sidste år spillede Stone Temple Pilots den første koncert i over fem år i Los Angeles, hvilket i princippet markerede gendannelsen af det velkendte rockband. Siden opløsningen af Stone Temple Pilots har især frontmanden Scott Weiland haft travlt med både supergruppen The Velvet Revolver og sin egen solokarriere, men nu synes rockgruppen at være på vej med ny udgivelse.

Der er stadig sparsomme detaljer om opfølgeren til albummet "Shangri-La Dee Da", men Scott Weiland har ifølge musiksiden Spinner.com selv bekræftet planerne om et nyt Stone Temple Pilots-album efter den igangværende turné: "Når vi kommer tilbage fra turnéen, vil vi afslutte albummet. Når vi har gjort det, vil vi tage på en turné omkring udgivelsesdatoen, og den turné vil højst sandsynlig blive lang."

Scott Weiland har dog ikke tænkt sig at sætte sin egen solokarriere i bero, og har samtidig en ny soloudgivelse i tankerne, hvilket bliver det tredje album efter udgivelsen af "Happy in Galoshes" fra i år. Men genforeningsalbummet med Stone Temple Pilots skulle være langt fremme i processen, og Weiland har tidligere fortalt i et interview med Las Vegas Review-Journal, at der allerede skulle være ganske meget materiale klart:

"Vi har allerede 18 numre skrevet, men vi vil højst sandsynligt skære det ned til de bedste 12. Men så vil der være masser af andre sange klar til den næste plade."

Stone Temple Pilots-forsangeren fortæller desuden, at de har arbejdet sammen med produceren Don Was, der før har været bag knapperne for navne som The Rolling Stones og Bob Dylan, hvilket tyder på en spændende omgang rockmusik fra det gendannede band. Det er meningen, at Stone Temple Pilots' sjette album ifølge Scott Weiland skal udkomme til sommer næste år, men om den nævnte lange turné bringer rockgruppen forbi Danmark, vides endnu ikke.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA