x

Heath Ledger instruerede musikvideo før død

Heath Ledger instruerede musikvideo før død

Det er ikke mere end et par måneder siden, den australske rapper og MC N'fa (forkortelse for No Fixed Abode) gæstede Danmark, og nu er der netop blevet offentliggjort en ny musikvideo til hans single "Cause An Effect", instrueret af ingen ringere end hans afdøde kammerat Heath Ledger. Den havde premiere på Rome Film Festival i sidste uge, og er altså for få timer siden blevet sendt ud på YouTube.

Videoen er meget speciel og sangen er afgjort fængende, og kombineret med den berømte instruktør, skulle den nok give den ellers relativt ukendte rapper noget opmærksomhed. N'fa var en del af hiphop-gruppen 1200 Techniques, der nød stor succes i hjemlandet Australien, men aldrig rigtigt nåede ud over grænserne. N'fa har til gengæld fået en del mere opmærksomhed, efter at han gik solo. Han har blandt andet optrådt med Roots Manuva og Stanton Warriors, og singlen "Cause An Effect" har allerede på nuværende tidspunkt fanget mediernes opmærksomhed, hjulpet frem af den kendte instruktør.

I tilgift til musikvideoen har N'fa offentliggjort en ti minutter lang "making-of"-video, hvor han fortæller om arbejdet med musikvideoen, premieren til Rome Film Festival, og om sit venskab med Heath Ledger. Singlen udkom i Australien 8 2006, men er endnu ikke udgivet i Europa, og det vides ikke, om den udkommer i Danmark på nuværende tidspunkt. Videoen kan ses her:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA