x

Dizzy Mizz Lizzy-koncert flytter grundet Spot Festival

Dizzy Mizz Lizzy-koncert flytter grundet Spot Festival

Som vi fortalte i går, afholder Dizzy Mizz Lizzy, TV-2 og Nik & Jay en række fælles koncerter i maj 2010 under overskriften Virocker.dk.

Arrangøren LKB Invest Aps er nu blevet kontaktet af Gunnar Madsen fra Dansk Rock Samråd (ROSA), som arrangerer Spot Festival i Århus. Gunnar Madsen har gjort opmærksom på, at Virocker.dk's århusianske koncert finder sted samme dag som afslutningsdagen på Spot Festival 2010, lørdag den 22. maj 2010, og at ROSA syntes, det var en uheldig konkurrence med to så store rockkoncerter i Århus samme dag.

Knud Bjerre fra LKB Invest Aps udtaler: "Virocker.dk har ingen interesse i at konkurrere med Spot Festival, som med dens 9 scener i den grad skaber opmærksomhed om vækstlaget i dansk musik."

Derfor har Virocker.dk i samråd med ROSA besluttet at bytte om på den århusianske og odenseanske afdeling af Virocker.dk. Den århusianske koncert skubbes til dagen efter, altså søndag den 23. maj, mens den odenseanske koncert rykkes frem til den 22. maj. Mandag er helligdag, 2. Pinsedag, så man kan altså stadig feste til langt ud på de små timer om søndagen.

Den samlede liste af Virocker.dk-koncerter ser nu ud som følger:

Vi Rocker:
14. maj      Esbjerg (sted offentliggøres senere)
15. maj      København (sted offentliggøres senere)

21. maj      Aalborg (Mølleparken)
22. maj      Odense (Tusindårsskoven)
23. maj      Århus (Tangkrogen)

29. maj      Herning (sted offentliggøres senere)

Billetsalget til de seks koncerter starter mandag 9. november, og billetter kan købes via GAFFA Live.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA