x

Spot Festival-bandfrist nærmer sig

Spot Festival-bandfrist nærmer sig

Musikanmeldere og branchefolk fra det meste af verden har den århusianske festival Spot som fast punkt på festivalåret, og arrangørerne har i årenes løb kunne inkassere en del ros for afviklingen. Nu nærmer fristen sig for upcoming bands, der vil frem i verden og vil høres af den internationale musikbranche.

Ryan Schreiber, der er grundlægger af det velkendte Pitchforkmedia.com, har tidligere udtalt om festivalen, at "jeg har set mange fantastiske bands her", ligesom redaktøren fra Rolling Stone Magazine, David Fricke, ifølge Spot Festivals hjemmeside har udtalt:

"Jeg var ikke forberedt på den kvalitet, som jeg blev mødt med på Spot. Festivalen havde alt, som jeg kan lide ved musikoplevelsen: en fantastisk placering (Danmark i foråret), forskellige scener i behagelig kort afstand fra hinanden, en jordbunden gæstfrihed med et fantastisk hold bag det og et glædeligt, klogt og nysgerrigt publikum."

Den attraktive festival modtager ansøgninger fra nye bands indtil den 1. december kl. 12, hvorefter de vil finde de heldige grupper, der får lov at prøve lykken på Spot. Arrangørerne anbefaler dog, at de håbefulde kunstnere får uploadet deres materiale hurtigst muligt på festivalens hjemmeside, og dermed undgår, at serverne bliver overbelastede.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA