x

Korsangerinde indrømmer at være mor til Bob Dylans 15-årige datter

Korsangerinde indrømmer at være mor til Bob Dylans 15-årige datter

Carol Dennis, en tidligere korsangerinde for verdens vel nok mest berømte protestsanger, Bob Dylan, er nu trådt frem, og har indrømmet at hun VAR hemmeligt gift med den aldrende hippie, samt at parret fik en nu 15-årig datter, Desiree Gabrielle Dennis-Dylan. Indrømmelsen falder efter udgivelsen af en helt ny Dylan-biografi, Down The Highway: The Life Of Bob Dylan, som just er udkommet i USA. Tidligere biografier har kun refereret til Dennis som værende Dylans ”kæreste”, og den kendsgerning at parret endog fik et barn, har været fuldstændig hemmeligholdt for offentligheden. Dylan selv, har valgt at være larmende tavs i forbindelse med udgivelsen af den nye biografi.

”Bob og jeg valgte at holde både ægteskabet og fødslen hemmelig, for at give vores datter en så normal opvækst som muligt”, fortæller Carol Dennis i en nys udsendt pressemeddelelse. Hun beretter endvidere, at hun og Dylan vedtog, at datteren ville kunne tage Dylans efternavn når hun blev voksen – hvis hun ønskede det. ”At udlægge det som om Bob med vilje har villet skjule sin datter, er både ondskabsfuldt og direkte latterligt”, fortæller Dennis. ”Det ville han simpelthen aldrig gøre. Bob har været en vidunderligt tilstedeværende og deltagende far for Desiree". Barnet er den snart 60-årige Dylans femte.

Carol Dennis har udover at være korsangerinde for Dylan, også arbejdet sammen med Stevie Wonder, Bruce Springsteen og gospelstjernen André Crouch.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA