x

Oh No Ono begejstrer i udlandet

Oh No Ono begejstrer i udlandet

Vi kunne for nogle måneder siden berette, at danske Oh No Ono ville udgive deres andet studiealbum, "Eggs", i hele den store verden i starten af 2010, og det lader til, at det var rigtigt satset, for den anerkendte amerikanske musikside Pitchfork.com har netop kvitteret med en flot anmeldelse af pladen. "Eggs" har scoret 6.8 ud af ti mulige, og anmelder Brian Howe skrev blandt andet:

"I hovedtelefonerne er det ligesom Avatar i 3-D: Man er ikke altid sikker på, hvad fanden der foregår, men man er ligeglad, fordi man er forsvundet så langt ind i det altomsluttende kaos. [...] Lyden er varieret, melodierne er brudt op, og trommerne er klar til hellig krig -- alligevel tjener alt dette til at fremhæve den stærke røde tråd, i stedet for at skjule en mangel på samme. [...] Alligevel er dette ikke den slags musik, du vil gå rundt og nynne for dig selv. Det er for underligt udformet til virkelig at sætte sig fast -- du må være villig til helt at overgive dig til det i stedet."

Også det amerikanske musikmagasin Spin.com er begejstrede, og har givet "Eggs" fire ud af fem mulige stjerner, suppleret af den afsluttende kommentar: "Sjældent er så lethjertet og underlig musik lavet med så stor finesse."

Oh No Ono påbegynder en længere turné i USA og Europa i slutningen af januar, som opfølgning på den nylige udgivelse af "Eggs" uden for Danmark.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA