Nyhed

Tim Christensen donerer guitar til Danmarks Indsamling 2010

Dizzy-frontmanden har sat sin Fender Stratocaster til salg på Lauritz.com og donerer ubeskåret beløbet til Afrikas kvinder og ofrene i Haiti

Flere velkendte musikere har i forvejen givet deres besyv med til at støtte Danmarks Indsamling 2010, hvor pengene går både til 12 forskellige kvindeprojekter i Afrika og til den akutte situation i Haiti efter jordskælvet. Nu sætter Tim Christensen også en af sine guitarer til salg i den gode sags navn til den højstbydende.

Tim Christensen skal selv bruge guitaren med Dizzy Mizz Lizzy på den kommende forårsturné, og ideen er, at den højstbydende vil blive inviteret med til den sidste koncert på turnéen og få overrakt guitaren af bandet. Tim Christensen har desuden udviklet en helt ny guitarpedal med navnet Dizzy Drive i samarbejde med det danske firma Carl Martin, som den nye guitar-ejer også får med i købet.

Hele beløbet inklusive hammerslaget, gebyr og salærer går ifølge Lauritz.com ubeskåret til Danmarks Indsamling 2010, og man kan byde med indtil i morgen kl. 18 på Stratocasteren på hjemmesiden.


ANNONCE