x

Dalton planlægger live-dvd-udgivelse

Dalton planlægger live-dvd-udgivelse

Dalton, alias Johnny Madsen, Lars Lilholt og Allan Olsen, havde så meget succes med deres "Tyve-Ti"-cd sidste år, at pladen, trods det faktum, at den først blev udsendt 9. november, overhalede navne som Thomas Helmig Nephew og U2 og endte som 2009's sjette mest solgte cd. Pladen fortsætter tilsyneladende med at sælge som varmt (rug-)brød og har nu hentet dobbeltplatin for 60.000 solgte styks.

Daltons forårsturné, som starter ud i Horsens 25. februar var således heller ikke længe om at være udsolgt. Men heldigvis bliver Dalton særdeles rigt repræsenteret på sommernes festivaler og Open Air-arrangementer.

Derudover kan man nu læse på Allan Olsens hjemmeside, at der arrangeres en ekstrakoncert på spillestedet Tobakken i Esbjerg søndag den 14. marts med henblik på en tv-optagelse og en eventuel senere dvd-udgivelse.

"For at gøre plads til de cirka ti kameraer og andet udstyr, som kræves til optagelsen, vil det udbudte antal billetter være begrænset, og koncerten vil desuden være for et siddende publikum." fortæller hjemmesiden videre.

Billetter kan købes på www.tobakken.dk

Et samlet overblik over Daltons mange kommende koncerter findes her:

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA