x

McCartney Junior slår sig løs som sanger

McCartney Junior slår sig løs som sanger

Medlemmerne fra The Beatles har tilsyneladende gode musikalske gener, i hvert fald går deres børn i samme retning som dem selv. Både Lennons, Harrisons og Ringo Stars sønner har forsøgt at gå i deres fædres fodspor, og nu har Paul McCartneys søn James McCartney altså også meldt sin ankomst på scenen. Det skriver musikmagasinet NME.

McCartney Junior spillede eftersigende en række koncerter under pseudonymet "Light" tilbage i oktober måned, men nu er han klar til at stå frem ved eget navn. James McCartney har brugt de sidste to år på at arbejde med sit debutalbum, som endnu ikke har fået nogen udgivelsesdato, men man kunne forestille sig, at det snart er på gaden, for McCartney påbegynder allerede en turné mod slutningen af februar.

Beatles-sønnen fortæller NME om det kommende album:

"Sangene er inspireret af The Beatles, Nirvana, The Cure, PJ Harvey, Radiohead - og al god musik. Det er i bund og grund rock'n'roll med en ren lyd og en ren vokal. Vi mixer albummet i Suessex i New York. Teksterne på albummet handler om spiritualitet, kærlighed, familie, forsøgene på at få styr på sit liv og mange andre ting. Jeg har skrevet sangene over en periode af ti år".

Indtil videre indeholder McCartney Jr.'s tourplan kun engelske koncerter, og den unge herre vil være på farten fra slutningen af februar samt det meste af marts måned.

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA