x

We Are Scientists er klar med nyt album

We Are Scientists er klar med nyt album

Den amerikanske trio We Are Scientists mistede i efteråret 2007, et halvt år inden udgivelsen af deres seneste album "Brain Thrust Mastery", trommeslageren Michael Tapper, og efter at have prøvet forskellige folk af blev den tidligere Razorlight-trommeslager Andy Burrows i august sidste år fast medlem, og sammen med ham har Keith Murray og Chris Cain nu indspillet albummet "Barbara".

Det bliver det fjerde fra We Are Scientists, der fik deres gennembrud med "With Love And Squalor" fra 2005, der blandt andet rystede singlerne "The Great Escape" og "It's A Hit" af sig, der klarede sig fint på den engelske singlehitliste.

Siden er som nævnt kommet albummet "Brain Thrust Mastery", og samtidig har bandet også haft travlt med at lave en serie for MTV med titlen "Steve Wants His Money". Her spiller bandet sig selv i en række afsnit, hvor plottet er, at de skylder en ond amerikansk plademand en masse penge, og derfor bliver de nødt til at rejse til England og involvere sig i en masse underlige plots, der blandt andet inkluderer et samarbejde med Alphabeat om at lave alkohol til spædbørn.

Det forventes at gruppen vil lave en sæson mere af "Steve Wants His Money". Men i første omgang handler det om albummet "Barbara", der udsendes til juni. Inden kan man dog fra 5. april investere i første single fra det kommende album, der har fået titlen "Rules".


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA