x

Kaizers Orchestra planlægger trilogi

Kaizers Orchestra planlægger trilogi

Kaizers Orchestra brød i 2001 igennem lydmuren med deres markante debut "Ompa Til Du Dör", og det er udgangspunktet for den kommende trilogi, der har fået titlen "Violeta, Violeta". Om det nye projekt siger forsangeren, Janove Ottesen, på bandets hjemmeside, kaizers.no:

"Næste år fejrer vi ti-års jubilæum som pladeudgivende band, det må jo fejres".

Bandet har allieret sig med producerne Yngve Sæthre og Jørgen Træen, hvoraf sidstnævnte var med til at producere Kaizers Orchestras debut, såvel som opfølgeren, "Evig Pint". Om dette betyder en tilbagevenden til nordmændenes mere skramlede udgangspunkt, forlyder der ikke noget om, og det eneste, der indtil videre ligger fast, er udgivelsesdatoerne for de tre albums.

Bandet går i studiet til marts, og planlægger at udgive del 1 af trilogien i januar/februar 2011, anden del i november 2011, og sidste del er først sat til udgivelse i november 2012. Selvom færdiggørelsen af "Violeta, Violeta" derfor ligger et stykke ude i fremtiden, understreges det på Kaizers hjemmeside, at alle udgivelser vil blive fulgt op med en turné, og en decideret Europa-turné bliver skudt i gang i marts 2011.

Janove Ottesen siger, at den store turné vil blive sluttet af med et brag af en stadionkoncert i Oslo Spektrum, og han håber, at Kaizers-fans fra nær og fjern vil dukke op. Skulle man dog stå at mangle finanserne til en sådan ekspedition, kan man jo også krydse fingre for, at Kaizers Orchestra også kommer forbi andedammen herhjemme og fejrer deres ti-års jubilæum.

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA