x

Craig David vil tilbage på toppen

Craig David vil tilbage på toppen

"Scenen eksploderer lige nu," siger sangeren i et interview med Daily Star. "Jeg har nydt at se hvordan Chipmunk, Jay [Sean], Tinie, Skepta og Kanos udholdenhed har betalt sig, og hvordan de er gået fra undergrunden til mainstream."

Den 28-årige r'n'b-stjerne har været væk fra scenen i nogle år. Siden hans solodebut "Born To Do It" fra 2000 gik seks-dobbelt platin i England er salgstallene faldet. Andet udspil opnåede tre-dobbelt engelsk platin, og siden har sangeren måttet nøjes med sporadiske guldplader.

Men nu er scenen altså gødet, og David vender tilbage med et femte album. "Signed Sealed Delievered" er ude 29. marts, og stjernen får hjælp af nogle af scenens nye navne: Chipmunk, Tinie Tempah og Jay Sean er alle med på albummet.

Samtidig går sangeren en ny vej. For ti år siden var han sammen med The Artful Dodger med til at grundlægge den hitlistevenlige garage-lyd, han blev kendt for. Men den forlader han nu til fordel for den populære soulscene, fordi David selv mener, at hans egen Ibiza-house er forældet.

"Jeg ønsker altid være foran de andre, frem for bare at lave det, der er hot lige nu."


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA