x

Mika kommer til Skive

Mika kommer til Skive

26-årige Michael Holbrook Penniman fik i 2007 sit gennembrud under navnet Mika med superhittet "Grace Kelly" fra debutalbummet "Life In Cartoon Motion", der også indeholdt singlerne "Relax, Take It Easy" og "Big Girl (You Are Beautiful)". Disse sange og mange flere vil helt sikkert være på repertoiret, når Mika til juni gæster dette års udgave af Skive Festival.

Siden debutpladen har Mika både udsendt ep'en "Songs For Sorrow" samt albummet "The Boy Who Knew Too Much", der begge har fået forrygende anmeldelser her på GAFFA.dk.

Mika var på programmet til Roskilde Festival og Nibe Festival i 2007, men så sig nødsaget til at aflyse begge koncerter. Skive Festival er derfor første gang, at den libanesisk fødte sanger skal spille på en dansk festival. Man kunne dog opleve Mika i Vega i efteråret 2007, hvor han leverede en farverig koncert med masser af dyrekostumer, lækkert tøj med glimmer og guld og konfettikanoner.

Med offentliggørelsen af Mika til festivalen, der afvikles i dagene 2.-5. juni, er der altså kommet endnu et stort internationalt navn til en plakat, hvor man allerede finder Rammstein, Green Day, Gossip, White Lies og Rise Against, samt en stribe internationale dj-navne.

Billetter til Skive Festival kan købes via GAFFA Live.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA