x

No And The Maybes til Ja Ja Ja

No And The Maybes til Ja Ja Ja

NOMEX-inititativet Ja Ja Ja skal sørge for at sætte nordisk musik på det engelske landkort, og indtil videre har det givet flot pote, med udsolgte shows og god dækning fra de britiske medier. Bands fra de nordiske lande kan selv ansøge om at blive sendt afsted, hvorefter en kurator, der er udvalgt fra den britiske pladebranche, booker tre navne, der så får chancen for at optræde i spillestedet The Lexington i London.

Tidligere har danske navne som Bodebrixen, Lucy Love og The Good The Bad været forbi The Lexington, og også i denne omgang er der valgt et dansk navn til programmet, nemlig No And The Maybes. Det er talent-redaktøren for Music Week, Stuart Clarke, der har stået for udtagelserne denne gang, og på Ja Ja Ja's webside fremgår det, at alle de tre bands han valgte "alle lavede noget meget unikt, men de vakte alle min særlige opmærksomhed, fordi de havde en meget international appel."

No And The Maybes har tidligere været ude i samme ærinde ved Spot On Denmark-showcases i Luxembourg i 2008 og i Paris i 2009, og sendes denne gang afsted sammen med islandske Snorri Helgason og finske Manna. Udover optrædenen i The Lexington skal No And The Maybes optræde på musikfestivalen Liverpool Sound City, hvor navne som Tinchy Stryder og Paloma Faith også optræder.

Ja Ja Ja løber af stablen torsdag den 20. maj, mens Liverpool Sound City foregår fra onsdag den 19. maj til lørdag den 22. maj.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA