x

Dawn Landes besøger Århus

Dawn Landes besøger Århus

Da Dawn Landes i 2005 udsendte albummet "Dawn's Music" i Danmark, stod GAFFA klar med fire stjerner og en sammenligning med Cat Power, Liz Phair og Joanna Newsom. Siden har vi ikke hørt meget til hende, men der er faktisk kommet to plader mere, og 3. juni dukker hun op i Århus for at give koncert.

Sangskriveren har også flere steder fået et alternative country-stempel, hvilket satte sig hårdere efter udgivelsen af albummet "Sweetheart Rodeo" sidste år. Prædikatet er dog ikke helt fair, og titlen er da heller ikke en reference det klassiske The Byrds-album, hvor Gram Parsons medvirkede. Det er derimod taget fra en historie om Landes' bedstemor og dennes kæreste, der stak af med et omrejsende rodeo.

Landes har selv siddet i teknikken, da pladen skulle indspilles, og det var langt fra første gang, hun har taget den tjans. Inden hun selv begyndte at udgive plader, arbejdede hun nemlig i studiet Stratosphere Sound i New York, hvor hun var tekniker for navne som Joseph Arthur, Phillip Glass, Ryan Adams og såmænd også Josh Ritter, som hun er gift med.

Det er dog som udøvende musiker, hun kommer forbi Voxhall 3. juni, og her kunne man forestille sig, at hun vil byde på sangen "Straight Lines" fra ep'en "Two Three Four", som man kan se videoen til herunder.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA