x

Basim fejrer fødselsdag med koncert

Basim fejrer fødselsdag med koncert

Tivoli i København byder, som vanligt, sommeren igennem på koncerter med navne fra ind- og udland, og hvor koncerterne i denne uge er dedikeret til årets Roskilde Festival-gængere, så er målgruppen en noget anden i næste weekend. Her runder X Factor-knægten Basim nemlig milepælen 18 år, og drengen vil gerne fejre, at han officielt kan regnes for voksen, så han opfordrer i en pressemeddelelse alle sine fans til at møde op i Tivoli til hans fødselsdag:

"Jeg håber på at en masse glade mennesker vil komme og fejre min 18 års fødselsdag sammen med mig. Det bliver stort at få lov at give en masse tilbage af den glæde og kærlighed, jeg har fået fra folk de sidste tre år. Jeg glæder mig helt vildt, og lover alle, der kommer, en super dejlig dag i Tivoli."

Udover Basim selv loves der også nogle gæsteoptrædener fra henholdsvis Joey Moe og Alien Beat Club, samt nogle "overraskelser", som arrangørerne formulerer det. Et par dage efter koncerten smutter Basim i øvrigt til USA, så han kan påbegynde indspilningerne af et nyt studiealbum.

Koncerten finder sted søndag den 4. juli i Tivoli, København, og starter klokken 15.00.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA