x

Dirty Projectors skamroses i London

Dirty Projectors skamroses i London

Mens det meste af den engelske musikpresse fokuserede deres energi mod Glastonbury-festivalen, så var en enkelt mand fra websiden Drowned In Sound taget til koncert med Dirty Projectors på spillestedet The Barbican i London, hvilket viste sig at være en rigtig god idé.

Bandet spillede albummet "The Getty Address" i sin helhed sammen med det amerikanske kammerorkester Alarm Will Sound, og anmelderen fortæller, at musikken om Don Henley og Sacagawea blev løftet en hel del af at blive spillet af et orkester med tyve medlemmer.

Efter en pause kom bandet tilbage for at spille materiale fra deres seneste album "Bitte Orca", og også dette skulle have været en fremragende oplevelse.

Bandet har kun fremført "The Getty Address" tre gange i sin helhed, og det er heller ikke i konstellationen med kammerorkestret, de dukker op i Roskilde. Men beskrivelsen af anden halvdel af koncerten med ord som "smukt", "sjovt", "fantastisk" og "utrolige vokalharmonier" lover alligevel særdeles godt for koncerten fredag klokken 22:00 på Odeon Scenen.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA