x

Good Charlotte udgiver i efteråret

Good Charlotte udgiver i efteråret

Guitarist i bandet Good Charlotte, Benji Madden, postede i slutningen af januar en besked på den officielle hjemmeside, at de havde smidt udkastet til deres kommende studiealbum "Cardiology" i skraldespanden, fordi de var utilfredse med producer Howard Bensons arbejde på materialet. I stedet hentede de Don Gilmore (der har arbejdet på Good Charlottes debut, og seneste udspil "Good Morning Revival") ind som afløser, og det hjalp tilsyneladende på problemet, for nu er der offentliggjort en udgivelsesdato.

Egentlig skulle "Cardiology" have været udgivet i enten marts eller april, men eftersom Gilmore skulle have tid til at sætte sit præg på pladen, er pladen nu sat til at ramme butikkerne i oktober måned. Madden understregede i sin besked fra januar, at de ikke havde skrottet selve sangene på albummet, de ville blot have et andet spin på dem, så derfor ville fans ikke skulle vente alt for længe på det.

"Cardiology" udkommer mandag den 25. oktober herhjemme. Endnu er der ikke offentliggjort eventuelle opfølgende koncerter, så det vides ikke om de kommer forbi Danmark i løbet af vinteren.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA