x

Pendulum til Danmark

Pendulum til Danmark

Det australske orkester Pendulum har netop meddelt, at de planlægger at besøge Store Vega den 21. december i København.

Sekstetten har netop udgivet deres tredje studiealbum "Immersion", som efter sigende er en omgang hårdtslående og hæsblæsende electronica med nye dimensioner og mere bredde end tidligere. "Immersion" opnåede allerede i første uge efter udgivelsen en førsteplads på den britiske Top-40 Album-liste.

Bandets første egentlig fuldlængde debutalbum "Hold Your Colour" udkom i 2005, og det indeholdt blandt andet singlerne "Tarantula" og "Slam". Samme år lavede Pendulum et remix af den beslægtede gruppe The Prodigys nummer "Vodoo People", som nåede ind på en top 20 på den britiske hitliste.

Allerede i 2003 valgte australierne at drage fra Australien til England for at satse på deres karriere der, og indtil videre har det vist sig at være en god idé, idet bandet fortsat har modtaget positiv respons for deres udgivelser - især i det britiske.

Det engelsk-bosatte band var et af hovednavnene inden for electronica-genren på sommerens Roskilde Festival, hvor de holdt en fest for mere end 10.000 mennesker på Arena-scenen, som du kan se klip fra her (dog i en skrabet kvalitet).

Australierne skal efter sigende være stærkt opsatte på at gentage denne triumf, når de indtager Store Vega lige før jul. Du kan dog allerede få en smagsprøve via bandets nye video til nummeret "The Island" fra "Immersion" her.

Koncerten med Pendulum er den 21. december i Store Vega i København. Billetsalget starter i dag 16. september, og de kan erhverves via GAFFA Live.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA