x

Pernille Rosendahl vender tilbage til x Factor

Pernille Rosendahl vender tilbage til x Factor

I går kunne DR fortælle, at den første del af dommertrioen til X Factor var faldet på plads, efter at Thomas Blachman sagde sagt ja til at vende tilbage til sit gamle job. Nu er tv-stationen klar med dommer nummer to i form af sangerinden Pernille Rosendahl, der kom ombord til sæson tre og altså nu er klar til en tur mere.

Dermed er to tredjedele af dommerpanelet altså på plads, inden de første casting-sessions begynder i Århus i dag. Om sin beslutning om at vende tilbage til X Factor siger The Storm-sangerinden:

"Det var en stor oplevelse at være med i sidste sæson af X Factor: Udfordrende, lærerigt og frem for alt menneskeligt og musikalsk meget givende at kunne hjælpe nogle uslebne, men lovende talenter med at udvikle deres styrker som sangere og kunstnere, i et meget intenst og komprimeret forløb. Og ikke mindst glæder jeg mig over at kunne følge Thomas videre i processen efter hans velfortjente sejr, her mens hans album tager form i studiet".

Som nævnt er der stadig en ledig plads ved dommerbordet, og ikke overraskende er der mange rygter i spil om, hvem der skal sidde der. Det skulle dog være sikkert, at både Lina Rafn og Remée har sagt nej til at vende tilbage til showet. Det seneste rygte går på, at Soulshocks gamle makker Mich "Cutfather" Hedin er en mulig kandidat.

Det er MSN Starlounge, der har talt med produceren som lige nu arbejder på nyt sammen med Kylie Minogue. Hverken han eller DR1's underholdningsredaktør Jan Lundme vil dog kommentere sagen.

X Factor 4 rammer de danske tv-skærme i begyndelsen af 2011. Der er pre-casting i Århus den 22. september og i København den 27. september - tilmelding er fortsat åben på www.dr.dk/xfactor.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA