x

Ny Rolling Stones-dvd

Ny Rolling Stones-dvd

I 1972 fulgte The Rolling Stones op på succes-albummet "Exile On Main Street" med en amerikansk turné, hvorfra der over fire dage blev lavet en række koncertoptagelser. Disse optagelser blev til filmen "Ladies & Gentlemen – The Rolling Stones". Filmen fik premiere i "The Ziegfield Theatre" i New York d. 15. april 1974 og blev efterfølgende kun vist i udvalgte biografer. Nu bliver filmen endelig tilgængelig på dvd og Blu-Ray i restaureret og remastereret version.

Udgivelsen kommer til at indeholde hidtil uudgivet bonus-materiale i form af optagelser fra øvelokalet i Montreaux op til touren samt to interviews med Mick Jagger.

Udgivelsen vil for de hurtige være mulig at få i en speciel "Deluxe Limited Edition". Denne udgave vil indeholde: koncertfilmen "Ladies & Gentlemen", dokumentaren "Stones In Exile", samt en tredje dvd, med indtil nu uudgivet bonusmateriale. Ydermere indeholder Deluxe-udgaven en 40 siders hardcover-bog, med fotografier af Ethan Russell og Bob Gruen, to unikke 35mm film-celler håndudskåret af en enkelt kopi af "Ladies & Gentlemen", et genoptryk af den originale filmplakat samt et 1,5 meter langt sort halstørklæde, som er en reproduktion af det halstørklæde, der blev uddelt til biografpremieren i 1974. Disse genstande er kun tilgængelige med denne udgivelse.

"Ladies & Gentlemen - The Rolling Stones" udkommer på dvd og Blu-Ray d. 11. oktober.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA