x

Rise Against spiller i Danmark

Rise Against spiller i Danmark

Sidste år i oktober var det amerikanske punkband Rise Against på besøg i København til en udsolgt koncert på Store Vega. Nu vender gruppen tilbage i marts næste år, hvor punkerne slår vejen forbi selv samme spillested. Sidst bandet var på besøg i København måtte koncerten rykkes fra Lille Vega til Store Vega på grund af den store efterspørgsel.

Fem albums har Rise Against på samvittigheden. De debuterede i 2001, men har senest udgivet albummet "Appeal To Reason", der udkom i 2008. Desuden har Chicago-gruppen for nylig smidt dvd'en "Another Station: Another Mile" på gaden, der indeholder liveoptagelser fra bandets turné rundt i USA, ligesom der er backstageoptagelser og interviews med bandmedlemmerne.

GAFFAs anmelder Erik Barkman karakteriserede "Appeal To Reason" som "politisk ladede punk rock-hymner fra vrede Chicago-rebeller". Han gav gruppen fire stjerner, ligesom han kom med opfordringen: "Næste gang dine 68'er-forældre brokker sig over de unges manglende politiske engagement, så sæt 'Appeal To Reason' på: Det burde lukke munden på dem".

Rise Against er i øjeblikket i studiet for at indspille deres sjette album, der udkommer i løbet af 2011, og mon ikke publikum vil få det materiale at høre, ligesom forsanger Tim Mcllrath atter vil ytre sine synspunkter omkring statsmænd, miljøsvin og kapitalister til den kommende koncert. Det er i Store Vega i København, søndag den 20. marts 2011, og forsalget starter i morgen den 2. december via billetlugen.dk samt i Fona-butikker landet over.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA