Nyhed

The Psyke Project og As We Fight udgiver fælles-album

To af de største navne fra den danske hardcore-scene starter et samarbejde under navnet Ebola, som i første omgang planlægger at udgive en fælles dobbelt-ep

De to bands The Psyke Project (billedet) og As We Fight har i løbet af de seneste 10 år markeret sig på den danske hardcore-scene og har tilsammen udgivet syv album, givet hundredevis af koncerter og høstet stor succes hos både anmeldere og fans i Danmark såvel som resten af verden.

Nu har de to bands besluttet sig for at stille fælles front i form af en såkaldt dobbelt-ep som i sin helhed skal udgøre en fuldlængde udgivelse, samt markere starten på et længere samarbejde for fremtidige koncert-arrangementer.

Projektet kommer til at gå under navnet Ebola og vil allerede nu fungere som den nye platform hvor fans kan følge de to bands på den officielle hjemmeside.


Udgivelsen ventes at udkomme den 21. marts 2011 og vil indeholde i alt 10 numre ligeligt fordelt mellem de to bands.

The Psyke Project udtaler om deres bidrag til den nye udgivelse at fans kan vente sig en ny musikalsk retning:

"I 10 år har vi gjort en stor dyd ud af at skabe musik med smukke stemning og voldsom tyngde. Vi er siden blevet voksne, og det er på tide vi skrotter de "smukke stemninger" og fokuserer på det, som vi kan lide bedst. Nemlig Punk, Rock og Dødsmetal. Vi glæder os til at præsentere dig det nye TPP."


ANNONCE