x

Agnetha Fältskog åben for ABBA-reunion

Agnetha Fältskog åben for ABBA-reunion

I den senere år har medierne flere gange spekuleret i en ABBA-genforening, blandt andet i forbindelse med filmatiseringen af ABBA-musicalen "Mamma Mia!" og den igangværende bygning af et ABBA-museum i Stockholm. Imidlertid har medlemmerne gentagne gange afvist det, senest Benny Andersson i marts 2010.

I et nyt interview med det svenske Magazin M vil sangerinden Agnetha Fältskog imidlertid ikke afvise en genforening ved en helt speciel lejlighed. Hun udtaler, her citeret af sverigesradio.se:

"Vil vil næppe blive genforenet til en turné som dem, Rolling Stones og andre ældre bands laver for tiden. Men jeg kan godt se os lave noget sammen i fremtiden. Jeg føler, at det ville være sjovt at mødes igen og tale lidt om fortiden og måske optræde sammen. Men det vil være til en særlig lejlighed, en enkeltstående genforening. Måske i forbindelse med et velgørenhedsarrangement. Jeg tror, det er noget, vi alle vi overveje."

Agnetha Fältskog tilføjer dog, at hun ikke har talt med tre tre andre ABBA-medlemmer, Björn Ulvaeus, Benny Andersson og Anni-Frid Lyngstad, om idéen, så den er altså ikke lige på tegnebrættet.

ABBA blev dannet i 1972, fik deres store gennembrud, da de vandt det internationale Melodi Grand Prix i 1974 med "Waterloo" og gik i opløsning i 1982. Siden da har Björn Ulvaeus og Benny Andersson især arbejdet som musicalkomponister og har fået stor succes med ikke mindst "Chess", ligesom de har været involveret i arbejdet med ABBA-musicalen "Mamma Mia!"

Benny Andersson har desuden udgivet plader med Benny Andersson Band, ligesom både Agnetha Fältskog og Anni-Frid Lyngstad har udgivet soloalbums, dog med lange mellemrum.

Til dato har ABBA solgt omkring 375 millioner plader.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA