x

Ed Bangers-drenge Busy P og DJ Mehdi gæster Rust

Ed Bangers-drenge Busy P og DJ Mehdi gæster Rust

Nu på lørdag d. 15. januar optræder de to dj's Busy P og DJ Mehdi på Rust, hvor de eftersigende omdanner dansegulvet til det ondeste musiklokale på skolen under ordren: Let The Children Techno!

Lektionerne vil bevæge sig fra uptempo elektroclash til det hiphopinspirerede downtempo dubstep, og timerne starter klokken 23.00. DJ Mehdi er netop kendt for at blande hiphopgenrer med electronica og har tidligere samarbejdet med blandt andet Daft Punk og Cassius.

Bag det succesfulde elektroniske pladeselskab Ed Bangers Records står Pedro Winters, der også går under aliasset Busy P (billedet). Udover at udgive sine egne plader på selskabet, står Winters for udgivelsen af toneangivende electronica-navne som Justice, Cassius og Uffie.

Den franske duo Justice optrådte selv på Rust i 2008, hvor de leverede fire timer med hård electronica og hvor Busy P også selv optrådte som afslutning.

Som Busy P har elektrohouse-dj'en fire album på diskografien, og han har tidligere remixet så forskellige kunstnere som Kraftwerk, UNKLE og MGMT. I anledningen af Ed Bangers 8-års fødselsdag har Busy P i samarbejde med DJ Medhi lavet mix-cd'en "Let The Children Techno".

Busy P & DJ Mehdi optræder på Rust lørdag 15.01.2011 kl. 23.00, og entreen koster 60 kroner i døren.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA