x

Jared Leto udgiver fotobog

Jared Leto udgiver fotobog

Forsangeren fra det amerikanske rockband 30 Seconds To Mars har netop valgt at melde sig i kampen mod de økonomiske og politiske efterskælv i Haiti. Det gør han ved at udsende en bog med fotografier fra Haiti, hvor pengene går til genopbygning af det hårdt prøvede land.

Efter en årelang turné i USA og Europa havde Leto og den resterende del af 30 Seconds To Mars sidste år et tiltrængt pusterum i koncertkalenderen, før bandet igen skulle spille koncerter i USA. Tiden brugte Leto blandt andet på at indsamle materiale til en ny fotobog.

Leto rejste til Haiti knap et år efter de voldsomme jordskælv, som lagde landet i ruiner i januar 2010. Her tog han en masse billeder, som nu vil blive udgivet som fotobog. I forbindelse med initiativet skriver Leto på sin blog:

"Lad os støtte og fejre vore brødre og søstre i Haiti i dag, med venlige tanker, ord, kunst, sjæl, tid og donationer."

Jared Leto har også en mere personlig forbindelse til Haiti. Han flyttede nemlig til øen med sin familie som 12-årige, da hans mor blev ansat til at drive to medicinske klinikker. Leto, der også har boet rundt om i USA og i Brasilien, har tidligere beskrevet opholdet i Haiti som magisk og livsændrende, og med sin kommende bog vil han altså forsøge at hjælpe til med at ændre livet for dem, der stadig bor der.

Bogen udkommer d. 10. marts og kan i øjeblikket forudbestilles for 100$ via bandets hjemmeside. Indtjeningen fra bogsalget vil gå helt ubeskåret til velgørende organisationer, som arbejder for genopbygningen af landet.

Se billeder og læs mere om Letos fotobog her.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA