x

Gratiskoncert med Mammut Is In Love i Ideal Bar

Gratiskoncert med Mammut Is In Love i Ideal Bar

Spillestedet Vega præsenterer for tredje gang i denne måned spritnye toner fra den københavnske undergrund, når Ideal Bar torsdag den 20. januar byder publikum velkomne til koncert med Mammut Is In Love og dj-sæt med nogle af Københavns bedste dj's.

Hovednavnet til den kommende torsdagssession er enmandsprojektet Mammut Is In Love alias Linda Christine Drejer Bonde, der blandt andet har spillet med Efterklang og Epo-555. Stilmæssigt er Mammut Is In Love beslægtet med danske sangerinder som Agnes Obel, Oh Land og Fallulah, og musikken er eftersigende en hybrid af elektroniske, organiske og akustiske elementer.

Senest har Mammut In Love samarbejdet med Brian Batz fra Sleep Party People, og live har hun fået sammensat et solidt musikerhold i form af bandet Mammut Live. I sommers spillede bandet i Brooklyn, NY, og har desuden spillet på Rust, Nørrebros Bryghus og flere andre steder.

Samme aften har Mademoistella & Cille samlet nogle af Københavns bedste dj's: Cille Brandel (DameUlove), Mia Stampe (Rust din røv) og Thi Nam Nam (Svedhytten/Ratpack), der alle disker op med musikalsk guf til torsdagscrowdens festører.

Gratiskoncerten med Mammut Is In Love og dj-sæt finder sted torsdag den 20. januar kl. 21 på Ideal Bar på Enghavevej 40, København V.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA