x

Brother Grimm skriver kontrakt med Mermaid Records

Brother Grimm skriver kontrakt med Mermaid Records

Han har tidligere slået sine folder som frontmand i det nu opløste Decorate.Decorate, men til efteråret albumdebuterer Asbjørn Auring Grimm under sit musikalske enmandsalias Brother Grimm.

Det københavnske pladeselskab Mermaid Records har således netop offentliggjort, at de har indlemmet Brother Grimm i folden, og samarbejdet udmønter sig allerede i begyndelsen af april i singlen "Wiggedy Wack", der med Asbjørn Auring Grimms egne ord er "en ren kærlighedserklæring til life as it is."

Om det musikalske udtryk sagde han i øvrigt i januar til GAFFA:

- Det er nok noget dansefest med fortællinger, der er til at høre, og som forsøger at have noget på hjerte vedrørende det, der sker i verden. Man kan godt have det for vildt og fyre den af, selv om man mener noget. Brother Grimm er lidt som den lille pakke chokolade, de lægger på puderne på hotellet: Man går derhen for "the sweets", men det egentlig sjove sker under dynerne.

Den eksakte udgivelsesdato for debuten er stadig uvist, men i første omgang kan man forsøde sig med en 30 sekunders snippet af "Wiggedy Wack" via Brother Grimms Facebook-profil, ligesom selv samme side også kan fortælle, at Asbjørn Auring Grimm med band spiller på dette års Spot-festival. 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA