x

Livealbum samt dvd på vej fra The Prodigy

Livealbum samt dvd på vej fra The Prodigy

21-årige engelske The Prodigy udgiver sin første koncertfilm d. 23. maj. Koncerten er optaget d. 24. juli 2010 i Milton Keynes, England, og som pre-release blev filmen vist i 70 engelske og europæiske biografer d. 30. marts, dog ikke i Danmark. Filmen har af endnu ukendte årsager modtaget det britiske "15-års stempel", hvilket betyder at der kun må vises begrænsede mængder sex, vold og brug af narko. 

Koncertfilmen er redigeret af Prodigy-hovedmand Liam Howlett og underligt nok er netop nummeret "World's On Fire" ikke inkluderet på koncertalbummet. Seneste regulære album fra The Prodigy var "Invaders Must Die", som har knap 2 år på bagen, og som modtog 3 stjerner fra GAFFAs Thomas Borre, med ordene: 

"Lyrisk set er der stadig ild og sirener i gaden, torden uden regn, og på et af numrene opfordrer Howlett endda lytteren til at tage ham en tur på hospitalet. Så galt er det dog ikke endnu! Invaders Must Die er et okay udspil fra en trio, der lige akkurat magter balancen mellem tilbageskuende nostalgi og fremadrettet nysgerrighed."

Tracklisten ser på "World's On Fire" ser således ud:

'Intro'
'Breathe'
'Omen'
'Colours'
'Thunder'
'Warrior's Dance'
'Firestarter'
'Run With The Wolves'
'Weather Experience'
'Voodoo People'
'Omen Reprise'
'Invaders Must Die'
'Smack My Bitch Up'
'Take Me To The Hospital'
'Everybody In The Place'
'Their Law'
'Out Of Space'


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA