x

AC/DC og The Boss vises i biografen

AC/DC og The Boss vises i biografen

Store rockstjerner skal ses på store skærme – og det får man mulighed for i løbet af foråret, når to aktuelle musikfilm med henholdsvis AC/DC og Bruce Springsteen bliver vist i landets største byer.

Den første fremvisning ruller over biograflærredet på torsdag 14. april i Biffen i Aalborg, hvor nordjyderne kan fornøje sig med den formidable Bruce Springsteen-dokumentar, "The Promise: The Making Of Darkness On The Edge Of Town", som skildrer tilblivelsen af The Boss' legendariske fjerde album, der blandt andet gemmer på klassikere som "Badlands", "The Promised Land" og titelnummeret.

Mandag 2. maj bliver filmen så vist i Aarhus, Odense og København, og dagen efter gælder det AC/DC's spritnye koncertfilm "AC/DC Live At River Plate", der tager udgangspunkt i bandets verdensomspændende "Black Ice World Tour".

Optaget over tre aftener i den argentinske hovedstad, Buenos Aires består filmen af en 110 minutter lang koncertoptagelse, plus en rundtur bag scenerne til forberedelserne af de ekstra sceneremedier, AC/DC altid har yndet at bruge – fra klokker og kanoner til tog og oppustelige dukker.

"AC/DC Live At River Plate" udkommer først 9. maj, så der bliver med andre ord tale om en lille snigpremiere, der afholdes simultant i Biocity i Aalborg, Aarhus og Odense og i Grand Teatret i København.

De eksakte spilletider for begge film ser ud som følger:

"The Promise: The Making of 'Darkness on the Edge of Town'
"
14/4 – 2/5 Biffen, Aalborg
2/5 kl. 21.00 Cafe Biografen, Odense
2/5 kl. 21.30 Øst for Paradis, Århus
2/5 kl. 21.30 Grand Teatret, København

"AC/DC Live At River Plate"

3/5 kl. 21.30 Grand Teatret, København
3/5 kl. 21.30 Biocity, Århus
3/5 kl. 21.30 Biocity, Odense
3/5 kl. 21.30 Biocity, Aalborg

Billetter til fremvisningerne kan købes via de forskellige biografers hjemmeside. 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA