Nyhed

4Sound fejrer navneskift

Musikhuset Aage Jensen og Eskildsen Musik har slået sig sammen, hvilket fejres lørdag 16. april af blandt andre The Storm

Landets to førende leverandører af musikinstrumenter, Musikhuset Aage Jensen og Eskildsen Musik, har slået sig sammen under det nye fællesnavn, 4Sound, og det fejres 16. april med tilbud og koncerter.

Musikhuset Aage Jensen, i årtier kendt som blot Aage i musikerkredse, blev grundlagt i København i 1948 og Eskildsen Musik i Aalborg i 1966. Men i år har man valgt at slå sig sammen under navnet 4Sound, hvilket markeres i 4Sound-butikkerne i København, Aarhus, Aalborg, Odense og Esbjerg blandt andet med en intim unplugged-koncert med The Storm.

Den vil blive afviklet i København, hvor man også kan lære nogle guitartricks af Jacob Binzer fra D-A-D samt nogle dj-tricks af DJ Turkman Souljah. Også Stan Urban skal give koncert i en af butikkerne, og vil man have overblik over samtlige arrangementer og konkurrencer, så kan man få det hos 4sound.dk.


4Sound er en del af nordiske Music Retail Holding, der blev stiftet i 2007 med henblik på at konsolidere den nordiske musikbranche. MRH-koncernen er den fjerdestørste aktør i verden med en årlig omsætning på 800 millioner kroner, 40 butikker og mere end 400 ansatte i Skandinavien, heraf flere end 100 medarbejdere i Danmark.

Butikkerne åbner klokken 10:00, og der vil være morgenkaffe og rundstykker til de morgenfriske.

ANNONCE