Nyhed

GAFFA er på Primavera

Læs anmeldelser fra den store festival i Barcelona i denne weekend

GAFFA dækker, som nævnt andetsteds på siden, Spot Festival i Aarhus i denne weekend ganske intensivt, men vi er også på den store spanske festival San Miguel Primavera Sound i Barcelona. Derfor kan du forvente anmeldelser og stemningsrapporter herfra de næste dage fra vores udsendte medarbejder John Fogde.

Festivalen San Miguel Primavera Sound kunne sidste år fejre ti års jubilæum og er tilbage igen i år med et program, hvor navne som Pulp, PJ Harvey, The Flaming Lips, Grinderman og Animal Collective er blandt hovednavnene. Årets festival er anderledes ved at pladsen er blevet udvidet, nogle af scenerne er blevet flyttet, og så har man introduceret et nyt system, hvor man via festivalens webside og et elektronisk kort kan bestille plads til koncerter på auditoriescenen samt overføre penge til kortet, der kan bruges i barer rundt om på pladsen. Om dette skriver John Fogde:

"Det lyder såmænd smart nok, men eftersom festivalens webside brød sammen onsdag, og i skrivende stund stadig ikke virker, så opstod der en lang række følgeproblemer, der satte sit tydelige præg på afviklingen af festivalens første dag. Eksempelvis var et ud af to områder med stande, hvor man kunne sætte penge ind på sit kort, ikke gjort klar, og blev det heller ikke i løbet af torsdagen."


John Fogde fik dog oplevet interessante koncerter fra blandt andet det lokale band Triángulo De Amor Bizarro, Sonny & The Sunsets, Of Montreal, Bear Suit, Public Image Ltd. – et af dagens højdepunkter –  The Walkmen, Interpol, Big Boi og The Flaming Lips. Sidstnævntes ellers farverige optræden virkede dog efter John Fogdes mening som noget af en gentagelse, hvis man har set dem live i de senere år.

Læs en længere reportage i GAFFAs artikelsektion

 


 

ANNONCE