Nyhed

Emergenza er nu Danmarks største musikkonkurrence

96 bands er tilmedt upcoming-dysten, der begynder 2. februar i København

Der er efterhånden en hel del danske talentkonkurrencer for håbefulde upcoming bands i omløb, men Emergenza Festival oplyser nu, at de er Danmarks største. Hele 96 bands deltager nemlig i konkurrencen, hvor de indledende runder begynder 2. februar på Stengade 30 i København og slutter med finalen på Store Vega i København i juni.

Emergenza er samtidig en både europæisk og international konkurrence, og også den europæiske Emergenza er ifølge arrangørerne den største af sin art – ligesom den på verdensplan er en af de helt store.

Vinderne af den danske afdeling får en plads i den internationale finale, der afholdes som en del af en stor musikfestival i Tyskland til sommer. Førstepræmien er en fuldt sponsoreret og promoveret tour i USA. Der er desuden instrumentpræmier i både den danske og den internationale finale.


De 96 danske bands skal igennem 12 indledende runder, hvor 4 bands går videre pr. runde/aften. De 48 bands der går videre, skal spille semifinaler i henholdsvis Lille Vega i København og VoxHall i Århus, inden der i juni måned er dansk finale i Store Vega i København, hvor et dommerpanel bestående af branchefolk udvælger dét band, der skal repræsentere Danmark i den internationale finale.

De indledende runder løber af stablen følgende datoer og steder:
onsdag d. 2/2, torsdag d. 3/2, fredag d. 4/2 og lørdag d. 5/2 i Stengade30 (København)
onsdag d. 2/3, torsdag d. 3/3, fredag d. 4/3 og lørdag d. 5/3 i Stengade30
onsdag d. 9/3, torsdag d. 10/3, fredag d. 11/3 og lørdag d. 12/3 i Musikcaféen (Århus)
Musikken starter kl. 20, og dørene åbner 30 min. før.

Sidste års vindere var i øvrigt Mellophone, der spiller både glad og let melankolsk pop-rock med indslag af bl.a. country og surf, tilsat kraftfuld vokal. Ved finalen i Taubertal i Tyskland fik de en særpris for "Best Original Song".



Emergenzas hjemmeside


ANNONCE