x

Tre nye album fra Ryan Adams i 2005

Tre nye album fra Ryan Adams i 2005

Den amerikanske sanger og sangskriver Ryan Adams er kendt for sin voldsomme produktivitet, og han udgiver som regel mindst et album om året foruden diverse sideprojekter. Således udsendte han f.eks. i 2003 både albummet "Rock N Roll" og de to næsten album-lange ep'er "Love Is Hell" 1 og 2. I 2004 var han derimod usædvanlig passiv, udsendte intet og gav kun få koncerter.

Nu annoncerer Adams til gengæld på sin hjemmeside, at han i 2005 vil udsende hele tre album. Det første bliver oven i købet et dobbeltalbum, udsendt under gruppenavnet Ryan Adams & The Cardinals, får titlen "Cold Roses" og er på gaden 19. april. De to øvrige album har endnu ikke fået fastsat udgivelsesdatoer, men har titlerne "Jacksonville" (Adams' fødeby i North Carolina) og "29". Sidstnævnte er produceret af Adams' gamle samarbejdspartner Ethan Johns, mens de to øvrige er produceret af Thomas Schick og Thomas Gloady.

Ifølge hjemmesiden vil Adams også drage på turné i både USA og Europa både forår, sommer og efterår, så danske fans kan måske begynde at håbe på et besøg herhjemme, hvor Adams kun har givet en enkelt koncert, på Vega i København i november 2002.

Flere oplysinger vil inden længe følge på Adams' hjemmeside.

Ryan Adams' hjemmeside

Ryan Adams' danske fansite


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA