x

Ny Winehouse-duet udkommer som støttesingle

Ny Winehouse-duet udkommer som støttesingle

Kort efter Amy Winehouses død den 23. juli begyndte diskussionerne at gå om, hvor meget uudgivet musik, hun havde efterladt, og om det er noget, der vil blive udsendt.

Det står dog klart, at der inden længe vil blive udgivet en single, hvor Amy Winehouse synger duet med den amerikanske crooner Tony Bennett, der i sidste uge rundede de 85 år og er kendt for sange som "I Left My Heart In San Francisco" og "Rags To Riches".

Sangen er en fortolkning af jazz/pop-standarden "Body And Soul", som Winehouse og Bennett indspillede i marts i Abbey Road-studiet i London til Bennetts kommende duetalbum, "Duets II", der er på gaden 20. september.

Nummeret vil dog også blive udgivet som single i nær fremtid som en støttesingle til fordel for et velgørenhedsprojekt etableret af Amy Winehouses far, Mitch. Det oplyser Tony Bennetts talskvinde Liz Rosenberg ifølge The Guardian. Velgørenhedsprojektet skal hjælpe narkomaner.

Amy Winehouse havde store problemer med alkohol og stoffer, men om de også var årsag til hendes død, er endnu ikke fastslået.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA