x

Mnemic får nye medlemmer

Mnemic får nye medlemmer

Det futuristiske, dansk baserede metalband Mnemic har snart spillet i 10 år, og dets medlemmer er i løbet af bandets eksistens løbende blevet udskiftet.

Tilbage i marts skiftede Mnemic bassisten Tomas "Obeast" Koefoed ud med den italienske Simone Bertozzi, der har spillet i gruppen lige siden.

Både bandmedlemmerne Brian Rasmussen og Rune Stigart har forladt Mnemic på grund af musikalske uenigheder, som ifølge de resterende medlemmer er en trist situation, og de sammenligner det med et parforhold, der ophører.

De nye musikere, der skal overtage de to ovenstående medlemmers pladser, bliver Victor-Ray Salomonsen (i øvrigt søn af Sanne Salomonsen og Mats Ronander) og Brian Larsen.

Nye medlemmer, nyt album

Mnemic er nu atter klar som et helt band og består af Guillaume Bideau (vokal), Mircea Gabriel Eftemie (guitar), Victor-Ray Salomonsen (guitar), Simone Bertozzi (bas) og Brian Larsen (trommer).

Metalbandet er i øjeblikket i gang med at lave et nyt studiealbum, der vil blive udgivet i 2012 af pladeselskabet Nuclear Blast Records. 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA