x

3mobil med ny stor musiksatsning

3mobil med ny stor musiksatsning

På et pressemøde tidligere i dag præsenterede teleselskabet 3 sin nye og udvidede musiksatsning, som 3 selv kalder en ”mobil musikrevolution” og ”Danmarkshistoriens mest ambitiøse musikkampagne”.

Kort fortalt går det ud på, at man nu kan se en masse forskellige musikvideoer, vælge mellem 40 forskellige radiokanaler og se videoklip fra MTV's programmer, såsom Jackass og MTV-news – på sin telefon.

- Tanken med produktet er, at man skal kunne høre musik mobilt – her på sin telefon – men i modsætning til, hvad man selv har lagt på eksempelvis iPod'en, så kan man lade sig inspirere af den musik, som radioen spiller. Og heri ligger det nye: 40 forskellige genrekanaler, med alt fra reggae og brasiliansk samba, til jazz, r&b og rock. Der er altså noget for lige nøjagtig din smag, fortæller 3-manager Rasmus Wolff, og han fortsætter:

- Endnu en ny ting er, at vi præsenterer streamede koncerter, samt at vi henover sommeren vil præsentere en koncert med et band, udelukkende til 3mobil. Generelt er det, så vidt vi kunne finde ud af, første gang i verden, at et sådan koncept er set.

Gennem 3mobils platform, Planet 3, bliver det også muligt at besøge GAFFA.dk, og her vil der være nyheder, anmeldelser og interviews, ganske som når man besøger hjemmesiden over nettet. Sommeren over vil tjenesten være gratis, hvorefter det vil koste 50 kr. om måneden. Til gengæld er ”her ingen værter, ingen reklamer, spots eller teasers”, som Wolff udtaler. Og det lyder jo slet ikke tosset.

3's hjemmeside


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA