Nyhed

Live Live Festival klar med de sidste navne

Den nye Live Live Festival i Roskilde præsenterer årets sidste bands

Den 2. marts løber Live Live Festival af stablen i Roskilde med navne som Boho Dancer, Birk Storm og Mescalin, Baby. Endagsfestivalen foregår på tre scener på Roskilde Katedralskole. Efter at have afsløret det meste af programmet kan festivalen i dag løfte sløret for de sidste fem navne.

Første navn er rockduoen Castles Made of Sand, der består af Kasper Løfwall og Andreas Vejlebo. De spiller rå rock, der udelukkende består af trommer, guitar og vokal.

Det andet navn er popsmedene Too Young to Shave. Der er her tale om uforfalskede poprock-numre med inspiration fra Tim Christensen, Prince og John Mayer.


Tredje navn er også i den poppede ende, men med en mere elektronisk kant. Navnet er StarGoesCandy (billedet) og sammen med Too Young to Shave, Birk Storn og Bombay Love udgør de festivalens pop-line-up.

Bag den fjerde offentliggørelse gemmer der sig bandet Surferdrengene, og som navnet antyder, er der tale om surf-rock. Bandet består af Mathias Kirkegaard, Jens Fuglsang Ringsholm og Carl Emil Brønnum.

Femte og sidste navn er den akustiske københavnerduo Nothing of This is Real. De lukker programmet med følsomme sange.


Live Live Festival fortæller dog at der stadig mangler et navn på programmet. Festivalen samarbejder med Bands of Tomorrow Music Group.

ANNONCE