Nyhed

Men At Work-medlem død

Saxofonisten med mere Greg Ham er fundet død 58 år gammel

Den australske saxofonist og multiinstrumentalist Greg Ham (til venstre i billedet) er i dag fundet død i sit hjem i Carlton i Melbourne, skriver BBC. Dødsårsagen er endnu ukendt, og en efterforskning er sat i gang af det lokale politi, der endnu ikke ved om dødsfaldet er sket under mistænkelige omstændigheder. 

Greg Ham blev født i 1953 og afløste i 1979 Greg Sneddon i pop-reggae-bandet Men At Work, hvor han udover at spille saxofon også spillede forskellige tangent-instrumenter, fløjte og mundharmonika.

Men At Work blev dannet i 1978 af frontmand Colin Hay, og kort efter dannelsen forlod keyboardisten Greg Sneddon for at blive erstattet af Greg Ham. Bandet var enormt populært i Australien og nåede international opmærksomhed med kæmpehittet "Down Under", der i høj grad bærer sit særpræg igennem Greg Hams karakteristiske fløjteriff. Nummeret fik topplaceringer på hitlister verden om, og også en førsteplads på den amerikanske singlehitliste.


I de senere år havde Ham været musiklærer på en skole i sin hjemby. Han medvirkede også flere gange i den australske komedieserie "While You're Down There". Han efterlader sig to børn.

Greg Ham blev 58 år gammel

Her kan du høre det store hit "Down Under" med Greg Ham i centrum:


ANNONCE