x

L.O.C. fuldender programmet for Grøn Koncert

L.O.C. fuldender programmet for Grøn Koncert

Nephew. Alphabeat. Burhan G. Rasmus Seebach. Malk de Koijn. L.O.C. Sådan ser programmet ud for jubilæumsudgaven af Grøn Koncert, hvor hvert enkelt navn får længere tid på scenen end tidligere.

L.O.C. er det sidst ankomne navn på listen, og han vender tilbage til Grøn Koncert efter et par år sammen med Suspekt-drengene i Selvmord. Denne sommer er han tilbage i solosadlen, og han glæder sig til at vende tilbage:

"Jeg skal bare nyde at være der. Der er jo en grund til at alle, der har været på Grøn Koncert siger, at det er det hyggeligste i hele verden, for det er det virkelig."

Og det lader til at Grøn Koncerts gæster også kan glæde sig, for med en femstjernet plade, anmeldt af GAFFAs Maria Therese Seefeldt Stæhr, og en femstjernet koncert i Aalborg for godt en måned siden i et udsolgt Skråen, anmeldt af GAFFAs Jan Lambæk Hansen, kører det for den selv- og stilsikre rapper.

2007 var L.O.C.'s yndlingsår

I anledning af  Grøn Koncert-jubilæet fortæller L.O.C. her om sit hidtige yndlingsår – nemlig 2007:

"Det var det år, hvor jeg spillede sammen med U$O og Johnson, og hvor jeg også spillede "Hospital" med Nephew under deres sæt. Derudover spillede jeg også til alle efterfesterne, så da Grøn Koncert var forbi, var jeg helt færdig og havde slet ikke lyst til at spille andet hele sommeren. Men det var en rigtig fed sommer!"

Hos Muskelsvindfonden og Tuborg er man særdeles stolte af årets program. Theis Petersen, som er indsamlingschef i Muskelsvindfonden, udtaler:

"Det er et virkelig stærkt program, som vi kan byde på i år. Der er udsigt til, at der igen kan blive udsolgt i flere af byerne på årets grønne tour, og vi glæder os til at feste igennem med publikum. Det eneste, vi kan bede guderne om nu, er godt vejr!"

Du kan se Grøn Koncert-datoer og købe billetter via GAFFA Live

Varm op med GAFFAs Grøn Koncert playliste her.

Her kan du se L.O.C's single "Noget Dumt" fra hans nye album "Prestige, Paranoia, Persona Vol. 1":


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA