x

Distortion gør op efter første dag

Distortion gør op efter første dag

Den københavnske gadefestival Distortion har gjort op efter festivalens første dag, og ifølge arrangørerne er alt gået planmæssigt både hvad angår besøgende, oprydning og sikkerhed. 

Distortions presseansvarlige Sigurd Hartkorn udtaler:

"Vi havde et stort fremmøde på omkring 80.000, trods det lidt kedelige vejr. Vores strategi med at rykke festerne til lidt mere åbne områder for at give gæsterne mere albueplads, virkede efter hensigten. Også i forhold til toiletforhold og oprydning, er vi overordentligt tilfredse"

Især toiletforhold og den oprydning der fulgte efter de kendte gadefester, blev kritiseret ved sidste års Distortion, og ifølge Sigurd har arrangørerne været lydhør over for denne kritik og har forsøgt at efterleve en bedre oprydning. Det er efter sigende gået glimrende. Distortion har hyret kommunens Center for Renhold til at klare oprydningen.

"Sidste år fik vi meget kritik fra beboere i lokalkvartererne, og derfor har det været vigtigt for os at vise, at vi tager den slags meget seriøst, og at lokale beboere er vigtige for os. Vi har allerede fået mange tilbagemeldinger fra beboere, der er rigtig glade for vores indsats, så vi ser samarbejdet med Center for Renhold som en stor succes og håber, at det fortsætter ligeså positivt".

Desuden melder Hartkorn om en velafviklet pop up-fest i Ballerup. 

I dag er det Nørrebro, der skal lægge brosten til de mange dansende og festende gæster, når der bliver festet på Røde Plads og Sankt Hans Torv.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA