Nyhed

Johnny Depp jammede med The Black Keys

Den amerikanske skuespiller viste sit musikalske talent, da han i forbindelse med MTV Movie Awards gav et nummer med The Black Keys

Johnny Depp blev i går hyldet til MTV Movie Awards, hvor han modtog prisen "MTV Generation". Det er den mest æresfulde pris ved showet og blev givet på baggrund af Depps evne til at engagere MTVs seere gennem sin lange og succesfulde skuespillerkarriere.

Men "Pirates Of The Caribbean"-stjernen viste sig at være mere end blot en talentfuld skuespiller den aften. Da de to herrer Steven Tyler og Joe Perry fra Aerosmith skulle overrække ham prisen, valgte han i stedet at gå på scenen med det amerikanske rockband The Black Keys.

Her greb Depp en guitar og begyndte, til alles store begejstring, at spille med på bandets store hit "Gold on the Ceiling."


Efter Johnny Depps overraskende sceneoptræden fik han overrakt sin pris og nåede, inden showets ende, også at medvirke på et andet af The Black Keys' numre, nemlig "Lonely Boy".

Johnny Depp har tidligere medvirket på plader med blandt andre Oasis og Shane MacGowan og er også aktuel på en limited edition-udgave af Marilyn Mansons nye album "Born Vilain" på en coverversion af Carly Simon-hittet "You're So Vain".

Se Johnny Depp og The Black Keys spille "Gold on the Ceiling" her.


Rockgruppen The Black Keys kan opleves i Danmark 13. august, hvor de spiller i Tap1 i København. Køb billetter via GAFFA Live.

ANNONCE