Nyhed

Jetsi Kain klar til at indtage musikscenen

Den københavnske duo Jetsi Kain har skabt en hype på nettet. Nu er de på vej med første single.

Det er ikke så mærkeligt, hvis du endnu ikke har hørt om bandet Jetsi Kain. I juni måned debuterer duoen nemlig både med en single, koncerter og signing hos pladeselskabet Tigerspring. Men allerede nu har de to københavnske drenge fået skabt sig en mindre fanbase bestående af musikbloggere fra hele verden.

Jakob Bøcher Müller og Frederik Gøtzshe (billedet) er de to navne bag Jetsi Kain. De er begge i starten af 20'erne, og selvom deres makkerskab går flere år tilbage, blev bandet første en realitet i begyndelsen af året.

Det iørefaldende new wave pop-univers har pustet liv i 60'ernes beatkultur, og bandets inspirationskilder tæller da også blandt andre The Beatles og The Beach Boys. Flere bloggere har allerede kastet deres varmeste anbefalinger ud over bandet, og nu er udgivelsen af den første single så i sigte.


Online-magasinet Apropos Magazine skriver blandt andet om Jetsi Kain: "(…) Københavnerbandet har skrevet et forbandet iørefaldende stykke musik, jeg nu vil kaste lidt glans over – hvilket selveste NME også har gjort (...) Hvis du som jeg ikke har været opdateret på Jetsi Kain-fronten, så skylder du dig selv at trykke 'play'."

Også den amerikanske musikblog Become Your Drum har taget godt imod den første single fra Jetsi Kain: "Slap af til den euforiske, reggae-inspirerede 60'er new wave-poplyd, som kommer til os frisk fra Danmark – Jetsi Kain. Deres nye single "I'm In Control" tager os til de caribiske strande, og med en kokosnød i hånden indtager vi solstrålernes synths til harmoniske medleys." 

Jetsi Kain er den nyest tilføjede artist til Tigersprings kunstnerkatalog, som derudover rummer navne som Choir of Young Belivers, I Got You On Tape, Our Broken Garden og Michael Møller. Bandet har ud over pladeselskabet også indgået kontrakt med We Do Management.


Jetsi Kains karriere kikstarter for alvor, når de giver en debutkoncert som support for The Eclectic Moniker i Aalborg den 15. juni og i Lille Vega den 16. juni. Senere på måneden udkommer så gruppens første single "I'm In Control", som allerede nu kan høres i både en almindelig og akustisk version. Singlen er blevet til i Pinlig Tavshed-studierne på Nørrebro med Aske Bode og Caspar Hesselhager, der også har arbejdet med blandt andre Hymns From Nineveh og The Eclectic Moniker.

Hør "I'm In Control" (Akustisk)

Hør "I'm In Control" (Single)


Billetter til The Eclectic Moniker + Jetsi Kain kan købes via GAFFA Live.

Se videoen til "I'm In Control":


ANNONCE